watisloos2
ster

ADVERTEREN

Wij willen u hartelijk danken voor uw interesse in de advertentie mogelijkheden van Wat is loos in Mestreech B.V. Naar aanleiding van uw verzoek tot sponsoring/adverteren van uw bedrijfsnaam/instantie zenden wij u hierbij een aanbod van de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

WEBSITE

Op de website bieden wij de mogelijkheid om uw logo te plaatsen, inclusief een link als verwijzing naar uw website/webshop. De kosten hiervan bedragen 250 euro excl. BTW per maand.

FACEBOOK

Op onze Facebook-pagina (circa. 31.520 leden) en Facebook-groep (18.000 volgers) kunnen wij uw logo plaatsen en uw bedrijf/instantie promoten door middel van een bericht of vermelding in VIJF (per maand) van onze videoreportages o.v.v. ‘Mede mogelijk gemaakt door’. De kosten hiervan bedragen 300 euro excl. BTW per maand.

INSTAGRAM

Op Instagram geven wij u de mogelijkheid om uw bedrijf/instantie te promoten. Ook is het leuk om eventuele winacties en/of kortingscodes aan te bieden aan onze volgers.

BEDRIJF IN BEELD

Voor ons rubriek ‘Bedrijf in Beeld’ brengen wij uw bedrijf/instantie in beeld op zowel onze FB-pagina en groep. In een videoreportage, met een duur van minimaal 5 / maximaal 10 minuten, zullen wij u interviewen en laat u meer zien wat zich binnen uw bedrijf/instantie afspeelt. Tevens is het altijd leuk om een eventuele win actie aan toe te voegen. Dit is met ons bespreekbaar. voor tarieven gelieve te mailen naar info@watisloosinmestreech of telefonisch contact via 06-11238567.

VASTE ADVERTENTIE MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

Eventuele afspraken om een vaste sponsor te worden, willen wij graag met uw afspreken i.c.m. een persoonlijk gesprek. De kosten voor het promoten in ons verhaal (24 uur) zijn 150 euro excl. BTW. De kosten voor het promoten op onze pagina zijn 175 euro excl. BTW Een combinatie van bovengenoemde opties (verhaal en pagina) zijn 225 euro excl. BTW

Neem contact op voor de mogelijkheden! Bel 06 11238567 of mail info@watisloosinmestreech.nl